Prima pagină > Această parte a puiului nu trebuie mâncată niciodată

Această parte a puiului nu trebuie mâncată niciodată

78595
...

Puiul este un fel de mâncare indispensabil pe mesele noastre. Este ieftin, și există multe moduri de a face acest lucru. Știți ce părți ale carcasei de pui au o mulțime de paraziți? 

Dacă mănânci multe dintre ele, îți poate dăuna corpului. 

Dar mulți oameni continuă să se bucure de mâncarea lor. Știți despre ce părți ale puiului vorbim?

Plămâni de pui. Plămânii sunt plini de paraziți și bacterii. Chiar și după tratamentul la temperaturi ridicate, numai o parte dintre ele care sunt sensibile la temperaturi ridicate pot fi îndepărtate. 

Cu toate acestea, există, de asemenea, multe bacterii care sunt rezistente la temperaturi ridicate care se acumulează în plămâni. Odată ajunse în organism, ele provoacă cu ușurință boli. 

Chiar dacă nu există nicio reacție, este încă un pericol ascuns, motiv pentru care nu recomandăm consumul plămânilor de pui.

În plus, o altă parte a puiului care nu ar trebui să fie mâncată niciodată este cloaca. Cloaca este o deschidere multifuncțională la capătul din spate al puiului, unde sistemele digestive, urinare și reproductive converg.

Este responsabil pentru excreția și reproducerea la păsări.

Cloaca este foarte susceptibilă la contaminarea cu fecale, bacterii și alți agenți patogeni. Consumul acestei părți a puiului prezintă un risc semnificativ de contaminare bacteriană și transmitere a microorganismelor dăunătoare în corpul uman. 

În ciuda pregătirii atente, unele bacterii și agenți patogeni pot supraviețui, ceea ce poate duce la probleme de sănătate.

Pentru a asigura siguranța alimentară și pentru a minimiza riscul de neplăcere alimentară, este esențial să se evite consumul de cloaca de pui. 

Manipularea în mod corespunzător, gătit, și mănâncă părți de pui, care sunt considerate sigure pot ajuta la protejarea împotriva pericolelor potențiale asociate cu consumul de pui contaminate.

Evaluare:
Evaluare:
Evaluare:
Evaluare:

Evaluare:

Comentarii

Humzah Thomson

Mare blog- ul! Subiect interesant și idei grozave. Voi urma cu siguranta acest blog. Continuați!

Sheldon Nixon

Acest blog întotdeauna place cititorilor cu articolele sale interesante.

Politica de confidențialitate

Termen și condiții

Declaratiile